Making Sähköpostin siirron helppo ratsastaa ™ - kerta toisensa jälkeen!

Outlookin automaattinen täydennys

Outlookin automaattinen täydennys

PiirteetAutomatisoidut ominaisuudet voivat säästää paljon aikaa. Outlookin merkittävä etu on sen kyky muistaa vastaanottajat. Järjestelmä muistaa kaikki vastaanottajat, joihin olet koskaan ottanut yhteyttä. Lisäksi, tämä kattaa kaikki luokat, mukaan lukien kopiot ja sokeat kopiot. Toimintoa voidaan säätää tarpeitasi vastaavasti. Automaattinen täyttö on Outlook-ympäristön kiinnitys. Jos ominaisuus on käytössä, sinun on pakko huomata se. Heti kun alat kirjoittaa aiemmin käytettyä sähköpostia (edes kerran!), järjestelmä ehdottaa ottelua. Tämä on mahdollista Outlook Outlook -komplektin ansiosta. Mutta osaatko käyttää sitä täysimääräisesti?

Missä Outlook Autofill -yhteystiedot on tallennettu?

Sähköpostijärjestelmä käyttää erityisominaisuutta nimeltä Outlook AutoComplete list. Se tarjoaa kiistaton mukavuuden. Monissa postiympäristön versioissa on se. On vain muutama poikkeus.

Jos käytät Outlookin työpöytä- ja verkkopohjaisia ​​versioita 365, muista, että heidän luettelonsa ovat erilliset. Siksi, yhden lähteen muutokset eivät vaikuta vastineeseen. Niin, mitä Outlookin automaattinen täyttö voi tehdä? Sen avulla voit päästä sisään, Muokkaa, ja poista ehdotetut sähköpostit sopivaksi katsomallasi tavalla. Tässä on yleiskatsaus Outlookin automaattisen täydentämisen mahdollisuuksista 2016 ja muut.

Sisällysluettelo:

Poista erilliset merkinnät

Kirjoitusvirheitä tapahtuu, eikä niitä tule tallentaa järjestelmän muistiin. Kuitenkin, Outlook pitää ne edelleen oletuksena - sillä ei ole mitään keinoa havaita virheellisiä merkintöjä. Yleensä, sinulla on kaksi osoitetta samalle yhteyshenkilölle: kelvollinen ja virheellinen. Tämä on erittäin hankalaa, koska voit helposti valita väärän ehdotuksen, ja lähetä sähköpostia uudelleen väärään osoitteeseen! Jos merkintöjä ei voitu poistaa, MS Outlookin automaattisen täytön sähköpostiosoite olisi erittäin puutteellinen.

Kuinka poistan automaattisen täydennyksen luettelomerkinnät kerrallaan?

Poistaminen on yksinkertaista. Tässä on mitä tehdä, jos väärät ehdotukset turhauttavat sinua. Kaikki tapahtuu uuden viesti-ikkunan kautta. Aloita poistettavan osoitteen kirjoittaminen. Avattava luettelo avautuu. Kun ehdotus on korostettu, oikealla on ristisymboli. Juuri tämä työ saa aikaan. Vaihtoehtoisesti, voit painaa Poista-näppäintä.

Outlook täydellinen - poista osoite

Tätä menetelmää ei sovelleta mobiiliversioon, mutta se sopii täydellisesti verkkopohjaiseen (365). Jos luettelossasi ei ole virheitä, voit siivota sen nopeasti, merkintöjen poistaminen yksi kerrallaan.

Sovellettavat rajoitukset

Järjestelmäsi muistamien sähköpostien määrä riippuu sen versiosta. Esimerkiksi, the 2007 painos on suurin kapasiteetti - jopa 2,000. Seuraavat versiot voivat tallentaa enintään 1,000 vain. Kun kynnys on saavutettu, sähköpostiohjelma automaattisesti “unohtaa” osoitteet, joita käytät vähiten. Looginen takea on, että sinun tulee poistaa virheellisiä merkintöjä, jotta et menetä arvokkaita. Joskus, saatat joutua edelleen löytämään vastaanottajan, johon olet ottanut yhteyttä vuosia sitten. Muistikapasiteettia voidaan parantaa, mutta se on liian epäluotettava suositella.

Outlookin automaattinen täydennys ei toimi: Ratkaisu

Jos huomaat, että järjestelmä ei tallenna uusia merkintöjä, se johtuu todennäköisesti korruptiosta. Aloita poistamalla tarpeettomat merkinnät. Jos tämä ei korjaa tilannetta, tyhjennä luettelo (Katso alempaa), ja aloita uudelleen. Vaikka ei olekaan täydellinen, se on edelleen toimiva ratkaisu, jonka avulla voit täyttää luettelon.

Aktivointi ja deaktivointi

Jotkut käyttäjät pitävät ominaisuutta ärsyttävänä, jos se toimii väärin. Toiset haluavat ottaa sen käyttöön parantaakseen mukavuutta. Onneksi, Automaattinen täydennys voidaan kytkeä päälle ja pois päältä haluamallasi tavalla. Menettely on yksinkertainen ja nopea.

Outlook-vaihtoehdon automaattinen täydennys PÄÄLLE / POIS

  1. Aloita “Tiedosto” välilehti ja mene “Vaihtoehdot“.
  2. Valitse posti ja säädä asetuksia: valitse pitkän vaihtoehdon vieressä oleva valintaruutu tai poista valinta “Käytä automaattista täydellistä luetteloa ehdottamaan nimiä kirjoittaessasi Vastaanottajaan, cc, ja Bcc-linjat“. Tämä löytyy “Lähetä viestejä” jakso.
  3. Sulje ikkuna. Tehty!

Koko luettelon poistaminen

Voi olla tarpeen poistaa koko Outlookin automaattisen täydennyksen sähköpostiosoitelista. Onneksi, sille on sisäänrakennettu ominaisuus, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että legit-osoitteet poistetaan vahingossa. Sähköpostiohjelmassasi on erityinen painike, joka on suunniteltu työn suorittamiseen heti.

Outlook poistaa automaattisen täydennyksen luettelon

Aloita noudattamalla aktivoinnin / deaktivoinnin vaiheita. Kun olet siirtynyt Lähetä viestit -osaan, näet tarvittavan painikkeen oikealla puolella. Sitä kutsutaan 'Tyhjä automaattinen täydellinen luettelo'. Lopeta kyllä.

Nopeutettu täyttö

Joskus, saatat joutua antamaan joukon sähköposteja kerralla. Kummankin kanssa työskenteleminen on rasittavaa ja aikaa vievää. Sen sijaan, käytä toista kätevää sisäänrakennettua ominaisuutta. Tavoitteen saavuttamiseksi, käyttäjillä on oltava kaikki tarvittavat osoitteet osoitekirjassa. Tärkein varotoimi on siirtyminen offline-tilaan. Muuten, voit lähettää tyhjiä sähköposteja jokaiselle valitulle vastaanottajalle. Offline-työhön pääsee Preferences-palvelun kautta Lähetä vastaanota kieleke. Nyt, siirry Koti-välilehteen ja jatka siitä.

  1. Käytä “Etsi ryhmä” -ominaisuus valitaksesi tarvittavan osoitekirjan.
  2. Valitse ensimmäinen, ja sitten viimeinen vastaanottaja, joka korosti koko ryhmän. Tämä tapahtuu pitämällä Shift-näppäintä painettuna. Vaihtoehtoisesti, voit pitää Ctrl-näppäintä painettuna ja valita yksittäisiä yhteystietoja tai niiden alaryhmiä.
  3. Klikkaa “jotta“. Kohdeosoitteet voidaan nyt lisätä. Toista tarvittaessa muut osoitteet. Muista 1,000 raja.
  4. “Kunnossa” vie sinut takaisin uuteen viestiin. Kun napsautat Lähetä, nämä jäävät kiinni Lähtevät-kansioon, koska asiakas on offline-tilassa.
  5. Siirry Lähtevät-kansioon (se löytyy navigointiruudusta) ja poista sähköposti, joten se ei jätä järjestelmääsi vahingossa.
  6. Kytke online-tila takaisin suorittamalla samat vaiheet yllä kuvatulle moodikytkimelle.

Kun toimenpide on valmis, kaikki valitut yhteystiedot laskeutuvat automaattisen täydennyksen luetteloon. Tämä prosessi on helppo, kun totut siihen. Nyt, sinun ei tarvitse lisätä osoitteita yksitellen. Tämä säästää paljon aikaa ja vaivaa. Kuitenkin, muista offline-tilassa - älä riski hämmentää itseäsi.

Enemmän Knowledge Base


Outlook-muistiinpanot

Kuinka synkronoida Outlook-muistiinpanoja iPhonen kanssa

Outlookilla on post-it-muistiinpanojensa versio. Niiden avulla voit pudottaa työpöytäsi, kuten Lue lisää

OST: n poistaminen

Miten poistaa .ost tiedosto Outlookista

Mikä on Outlook OST-tiedosto, ja miksi haluat poistaa sen? Varten Lue lisää

Yhteydet

Yhteystietojen tuominen iPhonesta Outlookiin?

Älypuhelimesi ja sähköpostijärjestelmäsi voivat vaihtaa yhteystietoja. ilmeisesti, jokaisen merkinnän uudelleenkirjoittaminen on Lue lisää

iCloud-kalenteri

ICloud-kalenterin lisääminen Outlookiin?

Apple-laitteiden omistajat tietävät, kuinka kätevä iCloud on. He voivat käyttää sen allekirjoituskalenteria Lue lisää

Kansioiden synkronointi

Kuinka lopettaa kansioiden synkronointi Outlookissa 2016

Kun käynnistät Outlookin, se alkaa synkronoida sähköpostia automaattisesti. Se vastaanottaa ja lähettää sen, ja Lue lisää

Kuinka hyödyllinen tämä artikkeli?

Klikkaa tähti rate se!

Keskimääräinen luokitus 5 / 5. ääntenlaskun: 2

Ei ääniä toistaiseksi! Ensimmäisenä Arvioi tämä viesti.

Löysit tämän viestin hyödyllinen ...

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Olemme pahoillamme, että tämä viesti ei ollut hyötyä sinulle!

Olkaamme parantaa tätä viestiä!

Kerro meille, miten voimme parantaa tätä viestiä?

 
Kommentit

Ei vielä kommentteja.

 

Outlookin automaattinen täydennys

aikaa lukea: 4 minulle